Digitális fejlődés, biztonságos jövő: hogyan tedd sikeressé vállalkozásodat a digitális világban?

A DigitalTech EDIH GO! rendezvénysorozat Székesfehérvárra érkezik!

Ne hagyd ki ezt az izgalmas eseményt, ahol megtudhatod, hogyan használhatod ki a digitalizáció és az informatikai biztonság nyújtotta lehetőségeket vállalkozásod fellendítésére!

Az előadások során a legfrissebb üzleti innovációkról, digitális stratégiákról és a NIS2 irányelv jelentőségéről lesz szó. Szakértőink bemutatják, hogyan lehet a blokklánc technológiát a mindennapi üzleti folyamatokba integrálni, és miként növelheti céged átláthatóságát, biztonságát és hatékonyságát.

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Időpont: 2024. október 8. 10-12 óra
Helyszín: Gazdaság Háza, Fejér Vármegyei Keresedelmi és Iparkamara, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Fedezd fel, hogyan alakítja át a jövőt a digitális világ, és hogyan segíthet a DigitalTech EDIH a kis- és középvállalkozásoknak a siker elérésében!

PROGRAM

10.00 – Megnyitó

10.05 – Digitális stratégiák, mesterséges intelligencia és üzleti innováció – hogyan tud a Digitaltech EDIH segíteni a KKV szektornak? Előadó: Dr. Szépvölgyi Ákos ügyvezető, KDRIÜ Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség

10.15 – Digitalizáció és üzletfejlesztés. Előadó: Buda Csilla, Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

10.25 – A kiberbiztonság törvényi szabályozása Magyarországon (NIS2 irányelv). Előadó: Pokó István fejlesztési igazgató, Seacon Europe Kft.

10.45 – A hiteles adat jelentősége a mai digitális világunkban-mesterséges intelligencia vs. blockchain. Előadó: Dr. Halász Rita, alelnök, Blockchain Magyarország Egyesület és Solymos Gyula, AlphaNexus Kft, CEO, Blockchain& Trust expert, Blockchain Koalíció, Ellátási lánc Munkacsoport-vezető

11.10 – Kerekasztal-beszélgetés: Az üzleti élet digitális kihívásai.

Moderátor: Dr. Szépvölgyi Ákos ügyvezető, KDRIÜ Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség,

beszélgetőpartnerek:

Pokó István, fejlesztési igazgató, Seacon Europe Kft.

Juhász Sándor Péter ügyvezető, IKONT Kft.

Gotthárd Imre ügyvezető, GIGA 2003 Kft.

11.50 – Zárszó

hu_HU