HAZAI PÁLYÁZATOK

 

2017. január 6-tól lehet a benyújtani a pályázatokat a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 - vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére - Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése elnevezésű felhívásra. A felhívás feltételeinek megfelelő projektek az 1. célterület esetében maximum 100 millió Ft, a 2. célterület esetében maximum 10 millió Ft (konzorcium esetében maximum 20 millió Ft) vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek.  

Magyarország Kormánya a felsőfokú oktatás minőségének, hatékonyságának és hozzáférhetőségének javítására pályázatot írt ki "Felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében" címmel. 

 

 

Magyarország Kormánya a részvénytársaságok, európai részvénytársaságok részére Innovációs ökoszisztéma kialakítása érdekében pályázatot írt ki. Beadás kezdete: 2016.03.01. 

 

Megjelent a rugalmas foglalkoztatás elterjesztését célzó GINOP pályázat, amelyre 2016 decemberétől lehet majd pályázni. A részvétel egyik feltétele, hogy a pályázó rendelkezzen a GINOP_5.3.1 során elkészített átvilágítási jegyzőkönyvvel. Neked még nincs? Ne aggódj, még semmi sincs veszve! Keress minket és ingyen segítünk, hogy céged pályázhasson!

A felhívás célja a hazai vállalkozások, kutatóhelyek és felsőoktatási intézmények között hosszú távon fenntartható, startégiai együttműködések ösztönzése, üzletileg is hasznosítható tudományos eredmények, iparjogvédelmi oltalmak létrejötte céljából. Beadás kezdete: 2015. november 30.

GINOP-2.3.2-15 - Startégiai K+F műhelyek kiválósága

A felhívás célja a hazai, állami fenntartású tudásbázisok K+F kapacitásának erősítése, annak érdekében, hogy nemzetközileg jegyzett, magas színvonalú kutatási eredmények születhessenek meg. Beadás kezdete: 2015. november 16.