akos

Dr. Szépvölgyi Ákos

ügyvezető igazgató

 

A Debreceni Egyetemen szerzett terület- és településfejlesztő geográfus diplomát 2000-ben. Ezt követően 2007-ben szerezte meg doktori (PhD) fokozatát az információs társadalom területi hatásainak témakörében. 2000 és 2008 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként.  2008-tól a Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatója. A KDRIÜ Nonprofit Kft. 2008. februári megalapítása óta a társaság ügyvezető igazgatója. Fő feladata a társaság ügyvezetői tevékenységének ellátása, a KDRIÜ projektjeinek vezetése, a regionális innovációs intézményrendszer koordinálása, illetve a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése. Angolul tárgyalási szintű nyelvtudással rendelkezik.

Magamról: Legszívesebben a családommal töltöm az időmet, emellett kergetem a focilabdát és a halakat.

Kapcsolat:  E-mail: szepvol@kdriu.hu    Telefon:+36-20/384-4472     


Tóth Milán

vezető tanácsadó

Milán a Kodolányi János Főiskolán szerzett nemzetközi kapcsolatok szakreferens diplomát, majd ezt követően a Pannon Egyetem nemzetközi tanulmányok szakára nyert felvételt. Hazai és nemzetközi pályázatok megvalósítása terén több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, melyet 2005-2016 között a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-nél szerzett programmenedzserként, majd 2012-től minőségirányítási- és koordinációs csoportvezetőként. A KDRIÜ-nél 2017. februárja óta dolgozik vezető tanácsadó beosztásban. Feladatai közé elsősorban az Ügynökség által megvalósítandó projektekhez kapcsolódó monitoring rendszer működtetése, a folyamatok szabályozása, a tevékenységek összehangolt koordinálása tartozik. Vezetői feladatai mellett az ERASMUS for Young Enterpreneurs projekt lebonyolításáért is felel. Angol és német nyelvből középszintű nyelvtudással rendelkezik.

Magamról: Szabadidőmben szívesen gitározom, zenélek többedmagammal, koncertekre járok, illetve a lemezgyűjteményemet rendezgetem.

E-mail: milan.toth@kdriu.hu,                     Telefon: +36-20/336-6926


GyuriFekete György

projektmenedzser

 

György a Szegedi Tudományegyetemen szerzett terület-és településfejlesztő geográfus diplomát, majd ezt követően felvételt nyert a Szegedi Tudományegyetem Földtudományi Doktori iskolájába. A KDRIÜ-nél 2012. február óta dolgozik, mint projektmenedzser. Munkájának fő szakterületei a fenntartható közlekedésfejlesztésre és az iparjogvédelemre fókuszálnak. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás, RIÜNET hálózat helyi feladatainak ellátása. 2012 óta az IMP3rove nemzetközi innováció menedzsment tanácsadója. Angol nyelven társalgási szinten beszél.

Magamról: Kedvelt időtöltésem a sportolás, túrázás és veterán motorkerékpárok fejújítása.

E-mail: gyorgy.fekete@kdriu.hu                   Tel: +36-20/275-7652     


 

Dr. Baráth Gabriella

tanácsadó

 

Gabi a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán diplomázott 2000-ben földrajz-matematika szakon. Ezt követően 2008-ban szerezte meg doktori (PhD) fokozatát nagyvárostérségi kapcsolatrendszerek témakörben Pécsett, a PTE KTK Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolában, valamint a Párizs 8 Egyetem Társadalomtudományi Doktori Iskolában. 2000 és 2011 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként, 2011 és 2015 között pedig a Kodolányi János Főiskola tudományos munkatársa volt. Az ügynökségnél 2015. októberétől dolgozik. A következő témákban fordulhatnak hozzá: hazai és nemzetközi pályázati információk, pályázatkészítés, projektmenedzsment.

Magamról: Szabadidőmben szeretek kertészkedni és kirándulni.

E-mail: gbarath@kdriu.hu                   Telefon: +36-20/917-2741


Somogyi Erika

pénzügyi menedzser

 

Erika a Közgazdasági Szakközépiskola elvégzését követően mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítést szerzett. Képesítése megszerzését követően könyvelőként dolgozott 10 évig. A KDRIÜ-nél 2016. február óta dolgozik, mint pénzügyi menedzser. Munkájának fő szakterületei a hazai és nemzetközi projektek pénzügyi koordinálása, a pályázatok könyvelése. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, valamint nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás.

Magamról: Szabadidőmben szívesen kirándulok és kedvelek mindent, ami PÁRIZS városával kapcsolatos.

E-mail: esomogyi@kdriu.hu               Telefon: +36-20/667-5560


Varga Viktória

junior tanácsadó

 

Viktória a salzburgi szakfőiskolán szerezte meg turisztikai menedzser diplomáját 2017-ben. Tanulmányai alatt számos innováció-orientált főiskolai projektben volt lehetősége részt venni, ahol főleg a turizmus szektorában tevékenykedő vállalkozások piaci elemzésében, marketing stratégiájuk kialakításában és termékfejlesztésükben szerzett tapasztalatot. A főiskola elvégzése után visszaköltözött Magyarországra és 2018 február óta az ügynökség munkatársa. Fő feladata: hazai és nemzetközi pályázati információk, pályázatkészítés, projektmenedzsment. Angolból és németből folyékony nyelvtudással rendelkezik.

Magamról: a szabadidőmet legszívesebben kirándulással, sportolással, illetve olvasással töltöm.

E-mail: viktoria.varga@kdriu.hu             Telefon: +36 20 377 2274


Szalók MátéSzalók Máté

projektmenedzser

 

Máté a Szegedi Tudományegyetemen szerezte meg geográfus diplomáját terület és településfejlesztés szakirányon. Tanulmányai alatt bekapcsolódott a Gazdaság- és Társadalomföldrajzi Tanszéken zajló egyes projektekbe, ahol kisebb kutatási feladatokat végzett. MSc tanulmányai alatt egy szemesztert Szlovéniában, Koperben töltött, ahol az Univerza na Primorskem egyetem Menedzsment karán tanult. Szakmai gyakorlatát 2016 nyarán az ügynökségnél végezte, 2017 február óta az ügynökség munkatársa. Munkájának fő szakterületei a társadalmi innováció, a kulturális és kreatívipar és a rurális vállalkozások fejlesztése. Angolból folyékony nyelvtudással rendelkezik.

Magamról: szabadidőmben legszívesebben sportolok, olvasok és szeretek utazni is.

E-mail: mate.szalok@kdriu.hu,             Telefon: +36-20-336-6956