Cégtörténet

 

driuA Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség 2005. január 01-én alakult nyolc, régiós innovációs hídképző szervezet, illetve felsőoktatási intézmény konzorciumaként. Az eredetileg hároméves projektre szerveződött Ügynökség kulcsszerepet vállalt a technológiai és innovációs támogatást nyújtó intézményrendszer termék- és szolgáltatás kínálatának „piacképessé” formálásában. Emellett folyamatosan elvégezte a régióban működő vállalkozások innovativitásának, szükségleteinek és elvárásainak felmérését, amelyhez szolgáltatásait igazította.

Az első hároméves konzorciumi formában történő működés tapasztalatai alapján 2008 februárjában, hat szervezet megalapította a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft-t (a továbbiakban: KDRIÜ).

A KDRIÜ működésének több mint tíz éve alatt meghatározó szereplővé vált a regionális innovációs folyamatok generálásában, koordinálásában, a technológiai innovációs hálózatok szervezésében és főként innovációt segítő szolgáltatások nyújtásában.

A mára több mint 200 hazai és 100 külföldi partnerünk számára a következő területeken kínálunk együttműködést:

- innovatív, nagy növekedési potenciálú KKV-k támogatása értéknövelő szolgáltatásokkal

- technológiai transzfer hálózato fejlesztése

- K+F+I projekt fejlesztés és projektmenedzsment

- nemzetközi projekt fejlesztés

- innovatív projektek értékelése

- innováció népszerűsítése

Fenti tevékenységeinket folyamatosan formáljuk, az innováció keresleti és kínálati oldali szereplőinek igényei alapján. Továbbá tevékenységünket meghatározza nemzetközi tapasztalatunk és kapcsolatrendszerünk, amely segítségével a régió vállalkozásianak külpiaci tevékenységét is támogatjuk.

A KDRIÜ aktuális társasági szerződése itt elérhető.