A Genius Loci projekt zárókonferenciája 2017. szeptember 21-én kerül sor Brüsszelben. A projektet hét fős konzorcium valósította meg az elmúlt másfél évben. Ennek a konzorciumnak a tagja volt a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség is.

A Genius Loci egy a COSME programban megvalósuló projekt, amelynek fő célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a kis vidéki ipari hagyományok szépségére, a „hely szellemére”. Ezen eszközzel igyekszik növelni a bevont területek turisztikai potenciálját és hozzájárulni a települések fejlődéséhez. 

A záró rendezvényre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk. A részvétel ingyenes, amelyet az alábbi jelentkezési lapon lehet jelezni a szervezők felé. A jelentkezési lapot kérjük a info@apiform.it e-mail címre juttassák vissza legkésőbb 2017. augusztus 27-ig!

Regisztrációs lap

Tervezett program

 

cosme_logo.pngcrehub_logo.pnggenius_loci.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.pngyoung_e_logo.pngcosme_logo.pngcrehub_logo.pnggenius_loci.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.pngyoung_e_logo.png