Az ACCELERATOR projektünk keretében két napos munkamegbeszélésre került sor június végén (2017.06.22.-2017.06.23.) A házigazda szerepét az osztrák partner töltötte be, így a megbeszélések helyszíne Grazban a FH JOANNEUM Egyetemen volt.

A megbeszélések kiemelt témáját a projekt első félévében elvégzett feladatok adták; ez a menedzsment és kommunikációs tevékenységeket és az elkészült konzorciumi tanulmányok ismertetését és átbeszélést jelentette. A tanulmányok elkészítésének legfőbb célja az volt, hogy a projekt által fejlesztendő tőkefinanszírozási modellhez feltárja a résztvevő országokban jelenleg rendelkezésre álló politikai, szabályzó kereteket és pontos képet adjon a keresleti és kínálati oldalról ezen a piacon.

A második napon három ország (Ausztria, Magyarország, Szlovénia) négy jó gyakorlatával ismerkedhettek meg a partnerek. Ezek mindegyike a start-up finanszírozást, annak modelljét és azok eredményeit mutatta be.

ACCELERATOR group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Project co-funded by European Union funds (ERDF, IPA, ENI).

A projekt a Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

cosme_logo.pngcrehub_logo.pngerasmus-logo.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.pngcosme_logo.pngcrehub_logo.pngerasmus-logo.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.png