Üdvözöljük a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség oldalán

 

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség a nemzeti kutatás-fejlesztési és innovációs politika meghatározó, közfunkciókat is gyakorló regionális koordináló és hídképző szervezeteként működik a Közép-Dunántúlon. Ezen minőségében a regionális gazdasági potenciál – és ezen keresztül a hazai K+F+I aktivitás - javításához járul hozzá innovációs szolgáltató központi feladatok ellátásával, értéknövelt szolgáltatások nyújtásával és az innovációs hálózatok koordinálásával.

 

MUNKATÁRSAINK

 

        

Dr. Szépvölgyi 
Ákos

ügyvezető
igazgató

 

Tóth Milán
vezető tanácsadó

 

Fekete György
projekt-
menedzser

 

Dr. Baráth Gabriella tanácsadó

 

SzepvolgyiDR. SZÉPVÖLGYI ÁKOS
ügyvezető igazgató
 

A Debreceni Egyetemen szerzett terület- és településfejlesztő geográfus diplomát 2000-ben. Ezt követően 2007-ben szerezte meg doktori (PhD) fokozatát az információs társadalom területi hatásainak témakörében. 2000 és 2008 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként.  2008-tól a Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatója. A KDRIÜ Nonprofit Kft. 2008. februári megalapítása óta a társaság ügyvezető igazgatója. Fő feladata a társaság ügyvezetői tevékenységének ellátása, a KDRIÜ projektjeinek vezetése, a regionális innovációs intézményrendszer koordinálása, illetve a nemzetközi kapcsolatok fejlesztése. Angolul tárgyalási szintű nyelvtudással rendelkezik.

Magamról: Legszívesebben a családommal töltöm az időmet, emellett kergetem a focilabdát és a halakat.


 E-mail: szepvol@kdriu.hu                    Tel:+36-20/384-4472                           kdriu

Tóth Milán
 vezető tanácsadó
 

Milán a Kodolányi János Főiskolán szerzett nemzetközi kapcsolatok szakreferens diplomát, majd ezt követően a Pannon Egyetem nemzetközi tanulmányok szakára nyert felvételt. Hazai és nemzetközi pályázatok megvalósítása terén több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, melyet 2005-2016 között a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-nél szerzett programmenedzserként, majd 2012-től minőségirányítási- és koordinációs csoportvezetőként. A KDRIÜ-nél 2017. februárja óta dolgozik vezető tanácsadó beosztásban. Feladatai közé elsősorban az Ügynökség által megvalósítandó projektekhez kapcsolódó monitoring rendszer működtetése, a folyamatok szabályozása, a tevékenységek összehangolt koordinálása tartozik. Vezetői feladatai mellett az ERASMUS for Young Enterpreneurs projekt lebonyolításáért is felel. Angol és német nyelvből középszintű nyelvtudással rendelkezik.

 

Magamról: Szabadidőmben szívesen gitározom, zenélek többedmagammal, koncertekre járok, illetve a lemezgyűjteményemet rendezgetem.


 E-mail: milan.toth@kdriu.hu                Tel: +36-20/336-6926                       kdriu

FEKETE GYÖRGY
projektmenedzser
 

György a Szegedi Tudományegyetemen szerzett terület-és településfejlesztő geográfus diplomát, majd ezt követően felvételt nyert a Szegedi Tudományegyetem Földtudományi Doktori iskolájába. A KDRIÜ-nél 2012. február óta dolgozik, mint projektmenedzser. Munkájának fő szakterületei a fenntartható közlekedésfejlesztésre és az iparjogvédelemre fókuszálnak. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás, RIÜNET hálózat helyi feladatainak ellátása. 2012 óta az IMP3rove nemzetközi innováció menedzsment tanácsadója. Angol nyelven társalgási szinten beszél.

Magamról: Kedvelt időtöltésem a sportolás, túrázás és veterán motorkerékpárok fejújítása.


 E-mail: gyorgy.fekete@kdriu.hu                   Tel: +36-20/275-7652                      kdriu

  DR. BARÁTH GABRIELLA
  projektmenedzser

 Gabi a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán diplomázott 2000-ben földrajz-matematika szakon. Ezt követően    2008- ban szerezte meg doktori (PhD) fokozatát nagyvárostérségi kapcsolatrendszerek témakörben Pécsett, a PTE KTK    Regionális Politika és Gazdaságtan Doktori Iskolában, valamint a Párizs 8 Egyetem Társadalomtudományi Doktori Iskolában. 2000 és 2011 között az MTA Regionális Kutatások Központjában dolgozott, tudományos kutatóként, 2011 és 2015 között pedig a Kodolányi János Főiskola tudományos munkatársa volt. Az ügynökségnél 2015. októberétől dolgozik, mint projektmenedzser. A következő témákban fordulhatnak hozzá: hazai és nemzetközi pályázati információk, pályázatkészítés, projektmenedzsment.

Magamról: szabadidőmben a családi programokat preferálom, suliba járok és szívesen kirándulok.


E-mail: gbarath@kdriu.hu               Telefon: +36-20/917-2741                 kdriu

 

                                    

Varga Viktória
junior
tanácsadó

     

Somogyi Erika
pénzügyi
menedzser

 

Szalók Máté
projekt-
menedzser

    

                               

 

BARTA ZOLTÁN
 projektmenedzser
 

 

Zoltán a Dunaújvárosi Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, marketing szakirányon. Ezt követően a Széchenyi Egyetemen okleveles logisztika menedzser diplomát szerzett. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi projektek készítésében és menedzselésében. 2008-tól 2012-ig a KDRIÜ-nél projektmenedzserként dolgozott, majd ezt követően 2012-2017 között a Dunaújvárosi Egyetem pályázatainak elkészítéséért, projektjeinek és innovációs folyamatainak menedzseléséért felelelt egy 5-6 fős iroda vezetésével. Jelenleg, feladatai közé tartozik projektek menedzselése és a szervezet marketing tevékenységeinek ellátása.  

Magamról: Három gyermekes apukaként minden szabadidőmet családommal töltöm

 


 E-mail: zoltan.barta@kdriu.hu               Tel: +36-20/512-7195                       kdriu

SOMOGYI ERIKA
pénzügyi menedzser

Erika a Közgazdasági Szakközépiskola elvégzését követően mérlegképes könyvelői és társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítést szerzett. Képesítése megszerzését követően könyvelőként dolgozott 10 évig. A KDRIÜ-nél 2016. február óta dolgozik, mint pénzügyi menedzser. Munkájának fő szakterületei a hazai és nemzetközi projektek pénzügyi koordinálása, a pályázatok könyvelése. Feladatai közé tartozik hazai és nemzetközi pályázatok elkészítésében és lebonyolításában való részvétel, valamint nemzetközi innovációs szervezetekkel való szakmai kapcsolattartás.

Magamról: Szabadidőmben szívesen kirándulok és kedvelek mindent, ami PÁRIZS városával kapcsolatos.


 E-mail: esomogyi@kdriu.hu                Tel: +36-20/667-5560                             kdriu

SZALÓK MÁTÉ
projektmenedzser

Máté a Szegedi Tudományegyetemen szerezte meg geográfus diplomáját terület és településfejlesztés szakirányon. Tanulmányai alatt bekapcsolódott a Gazdaság- és Társadalomföldrajzi Tanszéken zajló egyes projektekbe, ahol kisebb kutatási feladatokat végzett. MSc tanulmányai alatt egy szemesztert Szlovéniában, Koperben töltött, ahol az Univerza na Primorskem egyetem Menedzsment karán tanult. Szakmai gyakorlatát 2016 nyarán az ügynökségnél végezte, 2017 február óta az ügynökség munkatársa. Munkájának fő szakterületei a társadalmi innováció, a kulturális és kreatívipar és a rurális vállalkozások fejlesztése. Angolból középszintű, szlovénból alapszintű nyelvtudással rendelkezik.

 

Magamról: szabadidőmben legszívesebben sportolok és olvasok, de szeretek utazni is

 


 E-mail: mate.szalok@kdriu.hu                Tel: +36-20/336-6956                       kdriu

 
cosme_logo.pngcrehub_logo.pngerasmus-logo.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.pngcosme_logo.pngcrehub_logo.pngerasmus-logo.pngint duna_logo.pngint_central_logo.pnginterreg_europe_logo.pngnkfih_logo.pngppi_logo.png